+31 (0)40 75 105 77

EGALISEREN

Kiest u voor een vloer van Mega Floors, dan kunnen wij desgewenst het egaliseren van de vloer voor u verzorgen. Dit houdt in dat de bestaande (betonnen) vloer helemaal glad gemaakt wordt. Bij een PVC-vloer is dit bijvoorbeeld noodzakelijk omdat anders elk hobbeltje in de bestaande vloer te zien is. Wij brengen dan een laagje egaline aan in een bepaalde dikte, die alle oneffenheden weg werkt. Wanneer er ge√ęgaliseerd moet worden, kan er een dag niet op de vloer gelopen worden.

Legservice

Een goede basisvloer is belangrijk want de ene vloer is beter bestand tegen hoogteverschillen dan de andere. Soms is een goede ondervloer de juiste oplossing. Bij iedere vloersoort zijn weer andere legpatronen toe te passen. Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden!
Als u het niet zit zitten om de aangeschafte vloer zelf te gaan leggen, dan kunnen wij desgewenst het leggen van de vloer voor u verzorgen. Zo moet een PVC-vloer volledig worden verlijmd. Op de benodigde plekken wordt een kitrandje aangebracht. De lijm moet even drogen en daarna mag u er al overheen lopen.
Op die manier bent u ervan verzekerd dat dit op een professionele manier gebeurt en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

PLINTEN MONTAGE

Ook de plinten die u bij ons bestelt, kunnen door ons exact op maat worden gemaakt en desgewenst worden gemonteerd. U heeft zelf geen werk meer aan de vloer en u kunt er direct van gaan genieten!
Besluit u toch om de vloer zelf te leggen? De medewerkers van Mega Floors voorzien u graag van een professioneel en deskundig advies.
  • Legservice laminaat
  • Legservice pvc click
  • Legservice pvc dryback
  • Egaliseren
  • Plinten monteren en afkitten
  • Verwijderen huidige vloeren

Showroom

Kruisstraat 124
5612CM EINDHOVEN

Contact opnemen

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
+31 (0)40 75 105 77

Openingstijden

Vandaag
10:30 - 18:00
Bekijk hier al onze openingstijden.
Alle rechten voorbehouden © , Mega Floors
Website beheer en onderhoud door LinQxx - Lokaal gevonden worden